Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
zonneboilertips.be Soorten zonneboilers en hun prijzen
zonneboilertips.be

Kan ik een zonneboiler gebruiken voor vloerverwarming?

Een zonneboiler is een zeer interessante manier om uw huishouden te voorzien van warm water. In onze streken is het jammer genoeg niet altijd even zonnig, denk maar aan de wintermaanden wanneer het vroeg donker wordt. Willen we een zonneboiler plaatsen voor het verwarmen van het huishoudelijk water (douchen, wasmachine, ..) dan zal men tijdens deze minder zonnige maanden beroep moeten doen op een klassiek type van verwarming om het tekort aan warm water te kunnen voorzien.

 

Vloerverwarming hebben we net het meest nodig tijdens de koude wintermaanden.  U zou dus kunnen stellen dat het interessanter is om een zonneboiler te installeren voor de verwarming van het water voor huishoudelijk gebruik. Dit zal het meest rendabel zijn.

Maar technisch is het wel mogelijk een zonneboiler te gebruiken voor uw vloerverwarming en dit gebeurd via een zonneboilercombi.

 

➥ De beste prijs voor uw zonneboiler

Vraag offertes aan bij vakmannen. Zo kan je makkelijk prijzen, adviezen, werkwijzes, termijnen, … vergelijken en kies je het aanbod dat het beste past bij jouw situatie en wensen. Vrijblijvend en gratis offertes op maat aanvragen bij erkende vakmannen uit jouw regio kan via de offertepagina.

 

➥ Online offertes vergelijken

Vraag offertes aan bij vakmannen. Zo kan je makkelijk prijzen, adviezen, werkwijzes, termijnen, … vergelijken en kies je het aanbod dat het beste past bij jouw situatie en wensen. Vrijblijvend en gratis offertes op maat aanvragen bij erkende vakmannen uit jouw regio kan via onderstaand formulier: