Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
zonneboilertips.be Soorten zonneboilers en hun prijzen
zonneboilertips.be

Hoe kan ik de prijs van verschillende zonneboilers vergelijken?

Wanneer je een zonneboiler wil kopen, is het aan te raden om prijzen te vergelijken. De prijs van een zonneboiler kan redelijk verschillen afhankelijk van het gekozen merk. Vooral de kwaliteit van de gebruikte zonnecollectoren zijn hierbij belangrijk. Let wel op dat je geen appels met peren gaat vergelijken!

 

Er zijn veel aanbieders van zonneboilers. Enkele bekende merken zijn onder meer:

– Vaillant
– Viessmann
– Buderus
– Junkers
– Acv
– Zen
– Bulex
– Izen
– Solesta
– Tisun
– Rivusol

Offerte zonneboiler aanvragen via internet

Om een goed idee te krijgen van de prijs van een zonneboiler, laat je best een aantal offertes maken. Via onze website kan dit heel gemakkelijk. Op die manier krijg je een idee van de totale kost van een zonneboiler. Controleer ook altijd of de beschikbare premies verwerkt zijn in de offerte als u wil gaan vergelijken. Lees meer over zonneboiler prijzen.

Een bijkomend voordeel van online offertes, is dat u tegelijkertijd installateurs kan vergelijken. Op die manier kan u kwaliteit en prijs goed van elkaar afwegen. Klik hier om naar de offertepagina te gaan.

 

 

 

➥ Online offertes vergelijken

Vraag offertes aan bij vakmannen. Zo kan je makkelijk prijzen, adviezen, werkwijzes, termijnen, … vergelijken en kies je het aanbod dat het beste past bij jouw situatie en wensen. Vrijblijvend en gratis offertes op maat aanvragen bij erkende vakmannen uit jouw regio kan via onderstaand formulier: