Een zonneboiler om geld te besparen? Lees dan meer over zonneboilers op deze website

Geld besparen met een zonneboiler?

Bespaar niet alleen tot 60% op de kosten van uw warm water, maar ook tot 30% op de plaatsing van een zonneboiler.
Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en vergelijk prijzen van zonneboilers.

Offertes aanvragen

Welke misverstanden bestaan er over zonneboilers?

Het plaatsen van een zonneboiler heeft een gunstige invloed op het energieverbruik in een woning aangezien er minder verbruikt zal worden voor het opwarmen van water.
Toch zijn er mensen die twijfelen om een zonneboiler aan te schaffen omdat ze zich dikwijls baseren op foutieve informatie.

Zonneboilers werken niet op een bewolkte dag – FOUT!

Zonlicht is voldoende om energie op te wekken. Zonneboilers wekken energie op op basis van de warmte van de zon en niet door het licht.
Het hoeft dus geen zonnige dag te zijn om warm water te produceren met een zonneboiler.

Hoe meer zonnecollectoren ik plaats, hoe meer warm water – FOUT!

De oppervlakte van de zonnecollectoren moet aangepast worden aan de inhoud van de zonneboiler. Er moet steeds een berekening gemaakt worden op basis van de totale warmwaterbehoefte en de oriƫntatie op het dak.

Zonneboilers verslijten snel – FOUT!

Zonnecollectoren zijn erg duurzaam en bestand tegen alle soorten weeromstandigheden. Om een optimaal rendement te bekomen is het wel aan te raden om de zonnecollectoren regelmatig te reinigen.

zonneboilers

Delen:

➥ GRATIS ZONNEBOILER OFFERTES

checklist woningMilieubewust besparen tot 50% op uw energiekosten voor het verwarmen van water met een zonneboiler. Met een zonneboiler kan je water uit de normale waterleidingen verwarmen met de zon.

Vraag nu ook vrijblijvend advies. Vul onderstaand formulier in en ontvang tot 4 verschillende offertes van installateurs uit uw regio om te vergelijken!