Een zonneboiler om geld te besparen? Lees dan meer over zonneboilers op deze website

Geld besparen met een zonneboiler?

Bespaar niet alleen tot 60% op de kosten van uw warm water, maar ook tot 30% op de plaatsing van een zonneboiler.
Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en vergelijk prijzen van zonneboilers.

Offertes aanvragen

Kan ik een zonneboiler gebruiken voor vloerverwarming?

Een zonneboiler is een zeer interessante manier om uw huishouden te voorzien van warm water. In onze streken is het jammer genoeg niet altijd even zonnig, denk maar aan de wintermaanden wanneer het vroeg donker wordt. Willen we een zonneboiler plaatsen voor het verwarmen van het huishoudelijk water (douchen, wasmachine, ..) dan zal men tijdens deze minder zonnige maanden beroep moeten doen op een klassiek type van verwarming om het tekort aan warm water te kunnen voorzien.

Vloerverwarming hebben we net het meest nodig tijdens de koude wintermaanden.  U zou dus kunnen stellen dat het interessanter is om een zonneboiler te installeren voor de verwarming van het water voor huishoudelijk gebruik. Dit zal het meest rendabel zijn.

vloerverwarming

Maar technisch is het wel mogelijk een zonneboiler te gebruiken voor uw vloerverwarming en dit gebeurd via een zonneboilercombi.

Delen:

➥ GRATIS ZONNEBOILER OFFERTES

checklist woningMilieubewust besparen tot 50% op uw energiekosten voor het verwarmen van water met een zonneboiler. Met een zonneboiler kan je water uit de normale waterleidingen verwarmen met de zon.

Vraag nu ook vrijblijvend advies. Vul onderstaand formulier in en ontvang tot 4 verschillende offertes van installateurs uit uw regio om te vergelijken!